De landingspagina van de nieuwe website van Het Spookbos.
De landingspagina van de nieuwe website van Het Spookbos. Foto: Het Spookbos

Nieuwe website Het Spookbos is live

Natuur en Milieu

EEMNES - De nieuwe website van Het Spookbos is live. Wie de nieuwe website  bezoekt, komt meteen terecht in een omgeving die duidelijk aangeeft wanneer de kinderboerderij open is, en wat er wanneer te doen is.

Ook basisscholen, middelbare scholen en bso’s kunnen nu eenvoudiger lessen of lespakketten bij het Natuur- en Milieu Educatie Centrum reserveren via de site.

Het Spookbos werkte samen met JM2 Producties uit Eemnes aan de ontwikkeling van de nieuwe website. “Het resultaat spreekt aan door een aangename en fotorijke presentatie van onze kinderboerderij en ons Natuur Milieu Educatie-Centrum en door een speels design met een makkelijke navigatie. De nieuwe website zorgt er zo voor, dat het vinden van informatie voor de gebruiker eenvoudiger is geworden”, aldus Het Spookbos.

Veel informatie
“Ook aan de mensen die ons een warm hart toedragen is gedacht. Donateurs of vrijwilligers kunnen veel informatie halen uit de nieuwe website. Daarnaast kunnen volwassenen en bedrijven die een natuuractiviteit willen ondernemen met behulp van het nieuwe reserveringssysteem eenvoudig een lespakket of veldles boeken.”

Naast de nieuwe website heeft Het Spookbos ook een eigen Facebookpagina, waar ze geregeld nieuwtjes deelt over de  dieren en activiteiten.

“Kijk op www.spookbos.nl en ontdek het zelf. Helaas is de kinderboerderij vanwege corona nog niet open, maar zodra het weer veilig kan en mag; van harte welkom.”

Uit de krant