De opening van de nieuwe priklocatie in het Naarderbos.
De opening van de nieuwe priklocatie in het Naarderbos. Foto: Bob Awick

Vaccinatielocatie in Naarderbos operationeel

Coronavirus corona

REGIO - De derde Gooise vaccinatielocatie is sinds vanmorgen operationeel. Burgemeester Han ter Heegde van Gooise Meren en GGD-directeur René Stumpel opende de locatie door een banner te onthullen waarbij de burgemeester zijn spierbal toont.

“De manier om uit de coronapandemie te geraken is vaccineren. Dat wordt nu met steeds meer vaart opgepakt, ook bij ons in de regio. Vanochtend was ik in tweevoud aanwezig bij de opening van de derde regionale vaccinatielocatie op het parkeerterrein van golfbaan Naarderbos”, aldus de burgervader van Gooise Meren.

“Met dank aan Nedstede BV, de eigenaar van de golfbaan, die het terrein ter beschikking heeft gesteld, is er een knap complex uit de grond gestampt. Enkele weken terug had ik mijn mouw al opgestroopt voor de eerste prik en ik voel me daar goed bij.”

“Voor de banner met mijn beeltenis deed ik het opstropen nog een keer over en kon ik GGD-directeur Publiek Gezondheid René Stumpel laten zien waar de spuit erin ging. Met de komst van de nieuwe locatie naast die in Huizen en Hilversum, kan de GGD nu dagelijks maximaal 3.600 prikken zetten.”

Uit de krant