De burgemeesters uit de provincie Utrecht bezochten in 2015 de KookStudio.
De burgemeesters uit de provincie Utrecht bezochten in 2015 de KookStudio. Foto: Bob Awick

Kookstudio Eemnes sluit haar deuren

Bedrijven

EEMNES - “Slecht nieuws vrienden, we moeten na bijna 9 jaar helaas onze deuren sluiten”, start het bericht aan de gasten van de KookStudio. Vandaag is het nog een keer knallen met de best lopende Meal-Deal en dan houdt het op.

“Corona heeft iedereen in zijn greep, zo ook onze geliefde KookStudio. We hebben het lang voor ons uit kunnen schuiven en wat klappen kunnen opvangen met onze Meal-Deals iedere vrijdag, maar we redden het simpelweg niet meer en zijn genoodzaakt om per 1 juli aanstaande de deur achter ons dicht te trekken.”

Financieel ingehakt
“Al ruim een jaar hebben we al geen kookworkshops mogen doen en dat heeft er ook financieel behoorlijk ingehakt. Velen van jullie zagen we vervolgens ook iedere week weer trouw terugkomen voor de Meal-Deal met alle vertrouwen in een mooie maaltijd.”

“Velen ook die vóór de Corona-crisis nog niet van ons bestaan afwisten, maar sindsdien iedere week van ons eten konden genieten, dank daarvoor! Helaas moeten we nu zeggen dat de rek eruit is en we het niet meer gaan redden. Simpelweg doordat er al ruim een jaar meer uitgaat dan dat er binnenkomt.”

Privékok
Als Privékok/PrivateChef is via www.privatechef.nl nog wel te genieten van de kookkunsten van James Andriese. “Velen van jullie zullen we vast nog eens zien, daar zijn we van overtuigd.”

Er wordt niet alleen afscheid genomen van de gasten van de KookStudio. Ook veel keukengerei en andere mooie spullen liggen klaar om verkocht te worden.  ”We gaan er een mooie en eerlijke prijs voor vragen. Geïnteresseerden kunnen zich bij ons melden.”

Verkoopmiddagen keukenmateriaal
Er zijn ook een aantal verkoopmiddagen op de Noordersingel 20E op zaterdag 12, 19 en 26 juni van 12.00 tot 17.30 uur. “Op deze dagen ben je van harte welkom om voor een mooie prijs divers keukenmateriaal van ons over te nemen. Zo help je ons én help je jezelf aan een souvenir van deze leuke kookplek.”

Uit de krant