Maandag 14 juni bracht burgemeester Nanning Mol echtpaar Van Wessel-Struik een felicitatiebezoek voor hun 60-jarig huwelijksjubileum.
Maandag 14 juni bracht burgemeester Nanning Mol echtpaar Van Wessel-Struik een felicitatiebezoek voor hun 60-jarig huwelijksjubileum. Foto: Gemeente Laren

Larens echtpaar Van Wessel-Struik 60 jaar getrouwd

Mensen

LAREN - Het echtpaar Van Wessel-Struik kreeg gisteren bezoek van burgemeester Mol die hen kwam feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De heer en mevrouw Van Wessel-Struik hebben elkaar ontmoet tijdens een autoshow in de RAI in Amsterdam. Ze kregen twee zonen en hebben twee kleinzonen en een achterkleindochter van bijna 2 jaar oud. 

Het echtpaar onderneemt vaak busreisjes en gaat er graag op uit met de caravan. In coronatijd heeft het paar ieder middag een stukje gewandeld. 

De heer Van Wessel was in militaire dienst bij het landmachtonderdeel Huzaren van Bordeel. Daarna is hij bij de groenvoorziening van de gemeente Hilversum gaan werken, waar hij zich heeft opgewerkt tot technisch ambtenaar. De heer van Wessel is op zijn 57e met vervroegd pensioen gegaan. Naast zijn werkzaamheden voor de groenvoorziening, is hij bevelvoerder geweest bij de Hilversumse brandweer. Mevrouw Van Wessel-Struik is huisvrouw geweest. Daarnaast was zij als vrijwilliger actief voor het Rode Kruis en de padvinderij. 

Uit de krant