De Repair Cafés gaan de werkzaamheden weer hervatten.
De Repair Cafés gaan de werkzaamheden weer hervatten. Foto: Studio Kastermans

Repair Cafés Laren, Blaricum en Eemnes gaan activiteiten weer hervatten

Algemeen

BEL - Na anderhalf jaar de activiteiten te hebben moeten staken, willen de Repair Cafés van Laren, Blaricum en Eemnes verenigd in Stichting Repair Cafés de BEL deze weer gaan hervatten.

Bewoners kunnen met huishoudelijke apparatuur maar ook met kleding terecht op diverse locaties waar een team van reparateurs helpt met reparaties.

In Blaricum wordt het Repair Café elke eerste zaterdag van de maand gehouden in wijkcentrum de Malbak (Bijvanck). In Laren is het elke tweede zaterdag van de maand in het gebouw van buurtvereniging Ons Genoegen (speeltuin) een de Smeekweg. In Eemnes kunnen bewoners elke derde zaterdag van de maand in gebouw de Schoter aan de Wakkerendijk terecht. De openingstijden zijn van 10.00 tot 12.30 uur.

“In verband met het coronavirus zal onze werkwijze tijdelijke afwijken van hetgeen u gewend bent,” laat de organisatie weten. “Zo zal er een intake worden gehanteerd waar de bezoekers tussen 10.00 en 11.15 uur hun spullen kunnen inleveren. Samen met de reparateur wordt bekeken wat de reparatiemogelijkheden zijn waarna het al dan niet gerepareerde voorwerp dan tussen 12.30 en 13.00 uur kan worden opgehaald.”

Meet informatie is te vinden op de website van de Repair Cafés, www.repaircafesbel.nl.

Uit de krant