In juli was er een expositie op het terrein van De Stal te zien.
In juli was er een expositie op het terrein van De Stal te zien. Foto: Stichting het Spookbos

Stichting het Spookbos sluit jubileumjaar af

Zorg

EEMNES - De zorgafdeling van Stichting Het Spookbos, De Stal, bestond vorig jaar augustus 10 jaar. Om dat te vieren vonden er het hele jaar door activiteiten plaats.

“Eind vorig jaar stond er een Bak-Challange op het programma,” vertelt de stichting. “Het doel was om een zo creatief mogelijk baksel te maken met het thema ‘10-jarig bestaan’.” Er kwamen tientallen inzendingen binnen, waaruit drie winnaars gekozen werden. De winnaars kregen allemaal wat lekkers thuisgestuurd.

Begin dit jaar vond de tweede activiteit plaats: een Doe-Tocht in de natuur. “Vertrouwen op je zintuigen en ontspannen in het bos of park,” licht de stichting de activiteit toe. Ook bij deze activiteit werd een winnaar gekozen. De winnaar mocht als prijs een voltigeles op een paar volgen.

Het jubileumjaar eindigde met een expositie in juli. Cliënten en medewerkers konden kunstwerken aanleveren die te bewonderen waren in een expositiezaal op het terrein. “We kijken terug op een succesvol en feestelijk jaar en willen iedereen bedanken die op zijn/haar manier heeft bijgedragen door taarten te bakken, bomen te knuffelen en kunst te maken.”

Uit de krant