De stichting opereert in verschillende gedaantes.
De stichting opereert in verschillende gedaantes. Foto: Liefde is Alles

Liefde is Alles aanwezig op laatste dag poffertjeskraam Laren van dit seizoen

Mensen

LAREN - Stichting Liefde is Alles zal op zondag 12 september aanwezig zijn tussen 14.00 en 17.00 uur rondom de poffertjeskraam in Laren. De kraam sluit namelijk op die dag het seizoen 2021 af. Liefde is Alles hoopt op een vrolijke en liefdevolle manier aan de afsluiting bij te dragen.

“We zullen rondom de poffertjeskraam kinderen en hun ouders entertainen”, vertelt de stichting. “We doen een dansje, delen verpakte chocolaatjes uit, gaan in gesprek en kinderen kunnen met ons op de foto.”

Liefde is Alles opereert in het hele Gooi. “We zijn een soort CliniClowns”, legt de stichting uit. “Onze entertainers en coaches leggen in verschillende gedaantes dansende en liefdevolle bezoeken af bij mensen met alzheimer of dementie, kinderen en hun families, ouderen die zijn aangesloten bij de voedselbank en kinderen die ernstig ziek zijn. Vaak nemen ze ook cadeautjes mee.”

De stichting is in januari 2021 opgericht door Lisa Staal. Zij is onder andere bekend van Stichting Girl Project waarin zij zich inzette voor kwetsbare jonge meiden in Nederland. In 2020 ontving zij uit handen van Tineke de Nooy De Tineke award voor haar inzet voor deze meiden.

Uit de krant