De schaatsbaan in 2019.
De schaatsbaan in 2019. Archieffoto: Bob Awick

Winter Village Laren na lang wachten toch weer terug

Algemeen

LAREN - Samen met de gemeente heeft de organisatie van Winter Village wederom de ijsbaan op de Brink te organiseren. Met in achterhoofd te weten dat de maatregelen nog kunnen veranderen, denken zowel de gemeente Laren als de organisatie een mooi evenement kunnen neerzetten. “Afgelopen jaar was de Brink stilletjes en verlaten, maar wij kunnen met trots zeggen dat we de verlichting en warmte weer terug brengen”, meldt projectleider Manouk Meeder. “We gaan vanaf eind november volop genieten van ijspret en winterse gezelligheid.”

Ontmoeten en verbinden staat dit jaar nog meer centraal bij Winter Village Laren. “Het is namelijk dé plek om elkaar in mooie en bovenal gezellige, winterse sferen op een unieke plek te ontmoeten of samen te werken”, aldus de organisatie. 

Dit jaar zal vooral de focus liggen op meer sportieve schaatsactiviteiten. De organisatie: “Zo proberen we meer ruimte te creëren voor schoolschaatsen, schaatslessen en zal de curling competitie met een dag extra worden uitgebreid. Uiteraard zal Winter Village Laren zoals vertrouwd naast het vertier op het ijs zorgen voor een lekkere beker warme chocolademelk of winterse kaasfondue. Deze dertiende editie in Laren belooft één en al gezelligheid.”

Uit de krant