Wandeling van Viore met vogelkenner Mark Eising rond het Laarder Wasmeer in Hilversum.
Wandeling van Viore met vogelkenner Mark Eising rond het Laarder Wasmeer in Hilversum. Foto: Viore

Viore organiseert zomerwandeling bij de Tafelberg

Algemeen

BLARICUM - Uit onderzoeken blijkt steeds weer hoe belangrijk het is om te bewegen. Ook voor mensen die behandeld worden of zijn tegen kanker. Op dinsdag 16 augustus is er een wandeling georganiseerd met een boswachter van het Gooi Natuurreservaat.

Wandelen is een heel laagdrempelige manier om fit te worden of te blijven, en je ziet ook nog eens wat van je omgeving. Het startpunt van de wandeling is de Tafelberg in Blaricum. Er wordt ongeveer een uur gewandeld in een rustig tempo. De kans is groot dat de deelnemers allerlei nieuwe dingen zien en horen over de prachtige ‘achtertuin’ van Blaricum.

Handig om te weten
De verzamelplek is op de parkeerplaats naast De Eendracht, Oude Naarderweg 2 te Blaricum om 9.45 uur, de wandeling gaat van start om 10.00 uur. De deelname is gratis. De wandeling gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Voor informatie en aanmelden kijk op aanmelden@viore.org of telefonisch via 035 683 46 20.

Over Viore
Bij Viore staan de deuren aan de Oosterengweg 44 te Hilversum open op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Behalve in augustus dan zijn er aangepaste tijden van 10.00 tot 14.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen.

Bezoekers kunnen ook een afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld levensvragen, werk en kanker, omgaan met verlies, de impact op naasten en financiële en erfrechtelijke zaken. Zie voor meer informatie de website: www.viore.org.

!
Afbeelding
Eemjazz weer te bewoneren in de Johanneskerk Cultureel 17 aug, 17:15
Afbeelding
Sluis Blaricummermeent moet beperkt schutten door droogte Natuur en Milieu 17 aug, 12:23
Afbeelding
Openbare laadpaal in de BEL-gemeenten vaak dichtbij Natuur en Milieu 16 aug, 17:25
Afbeelding
Jazz Festival terug in Laren Cultureel 16 aug, 12:12
Afbeelding
Noodkreet Voedselbank voor een Algemeen Coördinator en ruimte voor winteropslag Algemeen 15 aug, 13:48
Afbeelding
Feestelijk borrel voor Larense vrijwilligers Buurt & wijk 15 aug, 07:56
Afbeelding
Carminis Consort met ‘Cantate et Laudate’ Cultureel 14 aug, 15:56

Uit de krant