Twee nieuwe kranten: HuizerNieuws en BELNieuws

BEL - Vandaag verschijnt er een nieuwe krant in Blaricum, Laren en Eemnes. De krant heet BELNieuws en dat geeft meteen de hoofdmoot van de inhoud aan. Een krant met veel redactionele aandacht voor de BEL-gemeenten, daarnaast ook voor het naburige Huizen. 

BELNieuws wordt elke woensdag huis-aan-huis verspreid. Ook in Huizen verschijnt sinds vandaag een nieuwe krant: HuizerNieuws.

Dorpsgenoten
Beide kranten brengen alleen nieuws uit Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. Naast de actuele berichten is er veel ruimte voor achtergronden bij het nieuws en interviews met dorpsgenoten die een lezenswaardig verhaal te vertellen hebben. De redactie roept iedereen in Huizen en de BEL-gemeenten op om interessante zaken te melden.

Uitgever
HuizerNieuws en BELNieuws zijn uitgaves van Enter Media, al meer dan twintig jaar uitgever van de veelgelezen lokale huis-aan-huiskrant WeesperNieuws. Enter breidde sinds 2008 uit met het DiemerNieuws, IJburgerNieuws, BussumsNieuws, NaarderNieuws en MuiderNieuws. De nieuwe titels HuizerNieuws en BELNieuws zijn een logisch vervolg. In de aaneengesloten regio van Amsterdam IJburg tot aan Eemnes (inclusief Hilversumse Meent, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg en Muiderberg) verspreidt Enter sinds vandaag 88.000 kranten.

Radio 6FM
De gecombineerde redactie van HuizerNieuws en BELNieuws gaat samenwerken met de redactie van Radio 6FM. 

Contact
Berichten aan de redactie kunnen worden gestuurd aan redactie@belnieuws.nl. Wilt u informatie over adverteren, mail dan naar verkoop@belnieuws.nl. Mocht u de krant niet op woensdag in uw brievenbus aantreffen, laat dat dan svp weten via info@belnieuws.nl of via telefoon 035-6945208.

Lees meer over de nieuwe kranten in de eerste editie. Die vindt u hier online.

Meer berichten