Afbeelding

Nog meer toprestaurants op Lekker Laren

Algemeen

LAREN - Voor de tweede editie van Lekker Laren zijn enkele nieuwe, bijzondere deelnemers gestrikt. Eén daarvan is Jamie Oliver's Fifteen. Maar ook LUTE  en The Harbourclub zijn present op het culinaire en muzikale festival in het centrum van Laren.

Lekker Laren vindt dit jaar plaats van 28 tot en met 31 augustus. Bezoekers kunnen kennismaken met de deelnemende restaurants door kleine gerechtjes te kopen. Daarnaast is er volop entertainment, waaronder een crooneravond, een ochtend met klassieke muziek en op zaterdag een optreden van Sonny's Inc.

Ook is er een kinderprogramma, een modeshow van Larense modewinkels en een sfeervolle 'French Fair' met horeca-gerelateerde en lifestyleproducten. Hier nemen onder andere Olivioli en Rogier Barbier aan deel.

Kabaz
Het interieur- en architectenbureau Kabaz is als hoofdsponsor aangetrokken. "Daar zijn wij natuurlijk ook ontzettend blij mee. Samen hopen wij Lekker Laren de komende jaren nog interessanter te maken", aldus entertainer en medeorganisator Sonny Hoogwerf.

Meer over Lekker Laren in het BELNieuws van aanstaande woensdag.

Uit de krant