De Weidevogels, hier tijdens een optreden op Koningsdag.
De Weidevogels, hier tijdens een optreden op Koningsdag.

Ledenwerfconcert Weidevogels bij Tetteroo in Eemnes

Algemeen

EEMNES - Het seniorenkoor de Weidevogels geeft dinsdag 5 augustus een ledenwerfconcert bij Tetteroo op de Minnehof  in Eemnes. Het concert begint om 14.00 en duurt tot 16.00 uur.

Na dit concert staan er nog 3 optreden op de dinsdagen in augustus op het programma: 12 augustus in Blaricum, 19 augustus in de Bolder in Huizen en op 26 augustus in Johanneshove in Laren.

Seniorenkoor 'De Weidevogels' bestaat inmiddels 14 jaar en is een van de activiteiten van Versa Welzijn. In het koor zingen nog steeds mensen van het eerste uur. Het oudste lid loopt tegen de honderd en het jongste lid is net zestig, maar eigenlijk is er geen echte onder- of bovengrens: iedereen die het leuk vindt om elke week gezellig samen te zingen is welkom.

Het koor komt iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur bij elkaar in de Bongerd op de Jhr Roellaan in Eemnes. Het koor staat open voor iedereen in het Gooi die graag wil zingen. Het repertoire varieert van Freek Bartels tot Ponchieli en alles wat daar tussen zit, zoals Guus Meeuwis, Dirk Witte, Gerard le Norman en Leon Lutterman. Wie meer informatie wil kan bellen met 035-5315920.

Uit de krant