Afbeelding

Gezelligheid en activiteit op de In&Uit Markt bij De Hilt

Algemeen

EEMNES - Ruim vijftig verenigingen laten zich zaterdagmiddag 13 september van 13.00 tot 17.00 uur zien tijdens de In&Uit Markt in en om De Hilt aan de Hasselaarlaan in Eemnes.

De verenigingen laten tijdens deze markt zien wat zij in huis hebben voor jong en oud. Zo zijn er de hele middag allerlei muziek- en dansoptredens en demonstraties van sport en spel. Voor kinderen zijn er een klimwand, een rodeosurfboardluchtkussen, een loomcorner, entertainment van FIX en nog veel meer.

Dankzij het enthousiaste Eemnesser verenigingsleven zijn er vele vormen van sport en beweging te beleven. Daarnaast is er ook het een en ander op het gebied van cultuur. Wie graag sleutelt aan apparaten kan een bezoek brengen aan het Repair Café Eemnes en wie gek is op dieren zal de stand van de kleindierenfokkers geweldig vinden.

Vrijwilligerswerk doen of ontvangen kan bij de Zonnebloem, Pax Kinderhulp of ANBO. En wie zich wil blijven ontwikkelen kan zich laten informeren bij de Volksuniversiteit of de Bibliotheek. De In&Uit Markt biedt de gelegenheid om de mogelijkheden op een rijtje te zetten en een aanmelding te regelen.

!
Afbeelding
Eemjazz weer te bewoneren in de Johanneskerk Cultureel 17 aug, 17:15
Afbeelding
Sluis Blaricummermeent moet beperkt schutten door droogte Natuur en Milieu 17 aug, 12:23
Afbeelding
Openbare laadpaal in de BEL-gemeenten vaak dichtbij Natuur en Milieu 16 aug, 17:25
Afbeelding
Jazz Festival terug in Laren Cultureel 16 aug, 12:12
Afbeelding
Noodkreet Voedselbank voor een Algemeen Coördinator en ruimte voor winteropslag Algemeen 15 aug, 13:48
Afbeelding
Feestelijk borrel voor Larense vrijwilligers Buurt & wijk 15 aug, 07:56
Afbeelding
Carminis Consort met ‘Cantate et Laudate’ Cultureel 14 aug, 15:56

Uit de krant