Afbeelding

Muziekcentrum Eemnes brengt alles onder één dak

Algemeen

EEMNES - Muziekcentrum Paul Snoek vestigt rond 20 oktober op een nieuwe locatie in Eemnes. In het oude Univépand aan de Wakkerendijk worden op dit moment de laatste aanpassingen gedaan voordat de muziekschool zich hier vestigt.

Op dit moment zijn de lessen die gegeven worden nog verdeeld over verschillende zalen en kerken in Eemnes, maar worden nu verzameld op één locatie. 

Volgens Paul Snoek van het muziekcentrum in Eemnes was deze keuze een logische stap. "Ons bedrijf organiseert al een jaar of vijftien allerlei activiteiten. Er wordt lesgegeven aan koren, er zijn workshops en mensen kunnen er bijvoorbeeld pianoles krijgen. Dit gebeurt nu op verschillende locaties. Die locaties zijn wel goed, maar niet helemaal geschikt voor wat wij doen op dit moment. En met dit nieuwe pand aan de Wakkerendijk kunnen wij alles onder één dak brengen en kunnen we het naar eigen idee inrichten."

In het nieuwe pand worden ook weer masterclasses georganiseerd. "Op dit moment staan er masterclasses van Karin Bloemen en John Rutter, een componist uit Engeland, op het programma."

Uit de krant