Het college van Laren schilderde samen met medewerkers van Versa Welzijn bij de bewonersgroep Ervendorenspark van Sherpa.
Het college van Laren schilderde samen met medewerkers van Versa Welzijn bij de bewonersgroep Ervendorenspark van Sherpa.

NLdoet ook in de BEL-gemeenten

Algemeen

BEL - Vele vrijwilligers steken vandaag en morgen de handen uit de mouwen tijdens de grote landelijke vrijwilligersactie NLdoet van het Oranje Fonds. Ook het college van Laren stak de handen uit de mouwen.

Burgemeester Elbert Roest en wethouders Tijmen Smit en Leen van der Pols hielpen samen met medewerkers van Versa Welzijn de bewonersgroep Ervendorenspark van Sherpa met het sauzen van de muren van hun ontmoetingsruimte.

Versa-medewerkers uit het BEL-team bouwden een hek om de trampoline van Het Spookbos.

De Brink
Ook leerlingen van College de Brink hebben zich weer vrijwillig en vol overgave ingezet om te helpen met het klaren van een aantal klussen.

Een groep bewoners van Johanneshove in rolstoel werd door de leerlingen begeleid over de Larense markt. De andere groep collecteerde voor het Reumafonds.

Morgen helpen diverse vrijwilligers met het realiseren van een pluktuin bij basisschool de Scheper en wordt een hek om de speeltuin van de Stichting Droomboom in Blaricum gemaakt.

Uit de krant