Afbeelding

Burgemeester Van Benthem kan beginnen met verhuizen

Bedrijven

EEMNES - Als de burgemeester in je nieuwbouwproject Zuidpolder komt wonen, dan is dat natuurlijk een mooi uithangbord. Dus dachten ze bij Van Wijnen: dan geven we de burgemeester er ook maar een hele grote sleutel bij.

Daarmee heeft burgemeester Roland van Benthem van Eemnes de sleutel van zijn nieuwe woning in Zuidpolder in ontvangst genomen. Ook wethouder Herman Zoetman en Marcel Mulder, directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Midden, waren bij het heugelijke fotomoment aanwezig.

Uitstraling
De burgemeester komt graag in Zuidpolder wonen. "De nieuwe wijk heeft een mooie uitstraling en is ruim aangelegd met veel groen en water. Verder is het aanbod aan woningen gevarieerd en kon ik mijn nieuwe woning naar eigen wens en inzicht aanpassen. Dus straks een moderne, comfortabele woning met 14 zonnepanelen (om het goede voorbeeld te geven)", aldus de burgemeester.

De twee-onder-kapwoning die Van Wijnen voor Van Benthem heeft gebouwd, is één van de in totaal 38 energiezuinige woningen in deelplan 1. De laatste huizen in deze fase worden eind mei opgeleverd. De 11 + 5 woningen in de 2e fase die momenteel in aanbouw zijn, worden rond de bouwvak opgeleverd.

Uit de krant