Annemarie en Edwin van der Sar. De laatste komt naar de benefietavond die deels ten goede komt aan de Edwin van der Sar Foundation.
Annemarie en Edwin van der Sar. De laatste komt naar de benefietavond die deels ten goede komt aan de Edwin van der Sar Foundation.

Edwin van der Sar op benefietavond bij De Heidehoek

Algemeen

EEMNES - Edwin van der Sar komt 6 oktober naar Pensionstal De Heidehoek voor een benefietavond met als thema 'De sport van het ondernemen'.

Het streven van Business Club Eemnes is om op deze avond een mooie opbrengst op te halen voor twee goede doelen: de Edwin van der Sar Foundation en Stichting K.I.D.S. In DeStress.

Sport en ondernemen
Er is een gevarieerd programma met een diner. Zo interviewt gastheer Rico Schuijers in een soort 'College Tour' oud-international Edwin van der Sar over de parallellen tussen sport en ondernemen.

Oud-international Edwin van der Sar is sinds enkele jaren directeur marketing van Ajax. Hij kan derhalve als geen ander de relatie leggen tussen topsport en ondernemen op topniveau.

Julius Jaspers
Topkok Julius Jaspers, onder meer bekend van het RTL5-programma Topchef, zal de gasten culinair verzorgen. Sonny's Inc. verzorgt de muzikale omlijsting.

Ook is er een veiling voor de goede doelen en is er als afsluiting gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers. Aanmelden kan tot 25 september via de website www.bce-eemnes.nl. Hier staat ook meer informatie over de benefietavond.

Uit de krant