De Zuidpolder met de deelplannen die tot nu toe zijn ontwikkeld.
De Zuidpolder met de deelplannen die tot nu toe zijn ontwikkeld.

Start verkoop Heemweide fase 2 Zuidpolder

Algemeen

EEMNES - De verkoop van 37 woningen in deelproject Heemweide fase 2 in de Zuidpolder begint vanavond, 19 november, met een bijeenkomst voor geïnteresseerden in De Deel aan de Wakkerendijk 162 van 19.00 tot 21.00 uur.

De 37 woningen die in de verkoop gaan zijn verdeeld in rijwoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en semivrijstaande woningen. In de Heemweide fase 2 wordt de dorpse en landelijke architectuur van Nieuwe Oogst en de Heemweide fase 1 voortgezet.

Verschillend
De woningen zijn onderling sterk verschillend door afwisselende gevels en kleurgebruik; hierdoor is elke woning uniek. De grote dakoverstekken, erkers, rijke detaillering en het hoge afwerkingsniveau dragen bij aan een hoogwaardige uitstraling.

De woningprijzen beginnen bij 259.500 euro v.o.n. voor rijwoningen en 409.000 euro v.o.n. voor een royale twee-onder-een-kapwoning. Een semivrijstaande woning is beschikbaar vanaf 435.000 euro v.o.n.

Vragen beantwoorden
Tijdens de bijeenkomst vanavond staan makelaars en ontwikkelaars klaar om alle vragen te beantwoorden. Bezoekers kunnen via een inschrijfformulier de interesse voor één of meerdere bouwnummers aangeven.

Bij meerdere gegadigden voor dezelfde woning vindt er onder leiding van een notaris op een later tijdstip een loting plaats. Op de site www.woneninzuidpoldereemnes.nl kunnen geïnteresseerden zich al inschrijven om op de hoogte te blijven.

Uit de krant