Sean William en Kim van de Stichting Dynamic Arts willen jongeren stimuleren hun talenten te ontdekken en ontwikkelen.
Sean William en Kim van de Stichting Dynamic Arts willen jongeren stimuleren hun talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Dynamic Arts: jongeren creatief inspireren

Algemeen

LAREN - Sean William Bogaers uit Laren en Kim Tawjoeram hebben samen met anderen de handen ineengeslagen en de Stichting Dynamic Arts opgericht. "We willen jongeren inspireren hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door ze te koppelen aan jonge professionele artiesten en kunstenaars."

De groep achter de stichting kent elkaar al jaren vanuit het danswerk. Kim: "We hebben gemerkt dat je als dansdocent bij jongeren meer kunt betekenen. Een soort coachende rol kunt hebben. Daar hebben ze behoefte aan en wij willen daar graag de tijd in steken."

Talent
Sean William is inmiddels een paar maanden jongerenwerker in Laren, waar hij zelf opgegroeid is. "Er is zo veel talent. Van mijn danscrew waar ik mee opgegroeid ben, is iemand het theater terecht gekomen, heeft iemand mee gedanst in de clip van Justin Bieber, heeft iemand een eigen kledingmerk en is iemand gamedesigner geworden."

Allemaal jonge mensen uit Laren. "Wij willen jongeren helpen om hun creatieve en artistieke talenten te ontwikkelen. Niet alleen in dans, maar ook op andere gebieden. Je ziet dat ze dan ook normen en waarden ontwikkelen, leren samenwerken, oplossingen bedenken en om blokkades heen weten te komen. Ze zijn nog volop in ontwikkeling."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant