Afbeelding

Tweede FIT-NieuwjaarsZIT met 'Iceman' Wim Hof

Algemeen

BLARICUM- Healthcenter Fit organiseert dit jaar op 3 januari voor de tweede keer de 2e FIT-NieuwjaarsZIT in het Gooimeer.

Bij het strandje bij de Blaricumse Reddingsbrigade zullen Wim Hof en de Gooise IJsmannen Henk van den Bergh en Mathijs Storm dit evenement begeleiden en de deelnemers aanmoedigen.

Warming-up
Om 12.00 uur verzorgt Wim Hof de warming-up, waarna om 12.10 uur het startschot voor de ZIT in het koude Gooimeer zal klinken. Naast minder ervaren deelnemers uit Blaricum en omgeving worden ook veel beoefenaars van de Wim Hof Methode verwacht. Deze methodiek om kou de baas te worden wint snel aan populariteit.

Door de juiste ademhaling, mindset en koude training worden de meest opmerkelijke positieve resultaten geboekt op het gebied van energie, geluk en gezondheid.

Muziek
Met de FIT-ZIT willen de Gooise IJsmannen en Health Center FIT op ludieke wijze de geprezen (Wim Hof)methode onder de aandacht brengen. Muziek, warme hapjes en drankjes zorgen ervoor dat deze winterse ZIT een ijskoude maar hartverwarmende ervaring wordt.

Inschrijven kan op 3 januari vanaf 11.00 uur ter plekke bij de Blaricumse Reddingsbrigade aan de Stichtseweg 99. Kosten voor deelname: 5 euro per persoon.

Uit de krant