Afbeelding
advertorial

Gezondheidsstudio van Tergooi: Bent u klaar voor een gezonde zomer?

Algemeen

De Gezondheidsstudio van Tergooi werkt aan een gezonde(re) regio Gooi en Vechtstreek. De Gezondheidsstudio bevordert gezondheid en trapt de gezonde zomer af! Waar treffen we elkaar?

Do 23 juni: aftrap sportzomer 2016
We kunnen ons deze zomer bijvoorbeeld verheugen op de Olympische Spelen, de Tour de France, Wimbledon en (misschien iets minder) op het EK voetbal. Op donderdagavond 23 juni, World Olympic Day, trapt de Gezondheidsstudio van Tergooi in podium 'De Vorstin' de sportzomer van 2016 af. Op het programma staat de film Autumn Gold en een podiumgesprek over een leven lang sporten en bewegen. Iets voor u? Aanmelden kan via http://gezondheidsstudio.com/agenda.

Ma 4 juli: aftrap BBQ-zomer
Veel Nederlanders pakken er zomers massaal de barbecue bij. Hoewel men barbecueën vooral met gezelligheid en lekker eten associeert, heeft barbecueën ook een schaduwzijde. Het kan namelijk een flinke aanslag zijn op de gezondheid. Tijd voor actie vinden Peter Sol van Tergooi en Robert Boon van 'Kookstudio Koken bij de Molen' in Laren. Iets voor u? Aanmelden kan via http://gezondheidsstudio.com/agenda.

Festival-zomer en zonnebaad-zomer
Voor veel mensen staat de zomer in het teken van festivals. In het artikel Gezondheidsstudio vraagt KNO-arts Liane Tan: Gezond genieten van muziek? vindt u hoe u gehoorschade voorkomt op festivals. Ook is er deze zomer veel aandacht voor gezond zonnebaden. Met goede zonbescherming kunt u huidkanker voorkomen. De dermatologen van Tergooi vinden dit erg belangrijk en voerden onlangs huidchecks uit in de binnenstad van Hilversum. De Gezondheidsstudio van Tergooi trekt de komende zomer weer de regio in voor huidkankerpreventie. U leest op http://gezondheidsstudio.com/agenda waar u ons treft.

Meer informatie en contact
Meer weten over de Gezondheidsstudio? Kijkt u dan op www.gezondheidsstudio.com.
Contact ons via gezondheidsstudio@tergooi.nl, T 088 753 21 03 of @bevordertgezond op Twitter. Vinden we leuk!  
 

Uit de krant