Liefhebbers kunnen hun hart ophalen.
Liefhebbers kunnen hun hart ophalen.

17e Lions Old Timer Festival Blaricum

Buurt / wijk

BLARICUM - De Lions Club Blaricum-Laren organiseert vandaag, zondag 11 september,  voor de 17e keer het Old Timer Festival, ook wel Gooische Rally genoemd.

De opbrengst van het evenement wordt dit jaar aan drie goede doelen geschonken: de Stichting de Droomboom, de Voedselbank Naarden-Bussum en Gooi en omstreken en de Benjamin Foundation.

Rally
Deze editie wordt weer een sportieve en uitdagende rally voor automobiel en equipe. Deelnemers kunnen zich vanaf 8.00 uur melden; de auto's worden in de straten rondom de muziektent in het dorp van Blaricum geparkeerd.

Om 9.00 uur vindt er een briefing plaats en vanaf 9.30 uur zullen de ruim honderd deelnemende oldtimers vertrekken en in de verschillende klassen een spannende strijd voeren om de juiste routes en controles op tijd te vinden. De lunch zal worden gehouden op een unieke locatie en ook het traditionele ringsteken voor cabrio's wordt gehouden.

Muzikaal
Vanaf 15.30 uur komen de deelnemers terug en parkeren weer in de straten rondom de muziektent. Dan is er ook een muzikaal programma voor de deelnemers en bezoekers.

Rond 18.00 uur vindt de prijsuitreiking van de rally plaats door onder andere jonkheer Gijs van Lennep, oud-coureur, en Thijs Linthorst, voorzitter van Lions Club Blaricum-Laren.

Uit de krant