Werk van Ludik Tikovsky.
Werk van Ludik Tikovsky.

Beeldend Kunstenaars Laren-Blaricum in Nederheem

Algemeen

BLARICUM - De 22 kunstenaars van de Vereniging van Beeldend Kunstenaars Laren-Blaricum exposeren op Nederheem aan de Torenlaan 50. De expositie werd vamiddag geopend door burgemeester Joan de Zwart-Bloch.

Aurelio Real Estate Projects, die op Nederheem negen appartementen gaat realiseren, heeft de kunstenaarsvereniging uitgenodigd om in de fraaie, gestripte ruimte een finale expositie in te richten met werk van leden.

Afscheid
De tentoonstelling biedt tegelijkertijd aan de inwoners van Laren en Blaricum de gelegenheid om met grandeur in deze artistieke ambiance afscheid te nemen van Nederheem met zijn rijke culturele geschiedenis.

De 95-jarige Vereniging van Beeldend Kunstenaars Laren-Blaricum behoort tot een van de oudste kunstenaarsverenigingen in het land. De vereniging werd opgericht in 1921. Laren-Blaricum wortelt in een rijke traditie.

Openingstijden
Openingstijden: zaterdag 17 en zondag 18 september van 10.00 tot 17.00 uur. Kunstenaars aanwezig. Daarna is de expositie op afspraak te bezichtigen. Informatie: kunstenaarslarenblaricum.nl.

Uit de krant