Tobias staat samen met Tim Knol op het podium.
Tobias staat samen met Tim Knol op het podium. Foto: Frank Ebbe

Tobias Rabelink met Tim Knol op Knoop Gala

Cultureel

EEMNES - Happy Home-bewoner Tobias Rabelink treedt 27 december samen met Tim Knol op tijdens het Knoop Gala 2016. Paul de Leeuw presenteert deze 6e editie van het muziekgala met verstandelijk beperkte artiesten in Carré. Het gala wordt uitgezonden op NPO 1.

Tobias werd afgelopen zomer tweede bij Funpop en daarover schreven we in het BELNieuws al een groot verhaal. Hij leeft voor muziek en besteedt daar heel veel tijd aan. Hij hoort ook overal muziek in. Op het Knoop Gala zal hij met singer-songwriter Tim Knol zijn zelfgeschreven nummer 'De Zuigwagen Blues' ten gehore brengen.

Talent
Op het gala treden artiesten met een verstandelijke beperking op die een bijzonder muzikaal talent bezitten. Naast de deelname van Tim Knol hebben ook dit jaar weer meerdere grote namen uit de Nederlandse muziekwereld toegezegd om op te treden met een artiest met een verstandelijke beperking, te weten: Simone Kleinsma, Frans Bauer, Kim-Lian van der Meij, Diggy Dex & JW Roy, Jamai, Ronnie Flex en Heidi und die Heino's.

Uit de krant