Net als vorig jaar wordt er weer een NieuwjaarsZIT gehouden.
Net als vorig jaar wordt er weer een NieuwjaarsZIT gehouden.

3e NieuwjaarsZIT komt er aan

Bedrijven

BLARICUM - Onder het motto "voelen is begrijpen" organiseert Health Center FIT ook in 2017 traditiegetrouw de FIT- NieuwjaarsZIT. Deze vindt zondag 8 januari plaats. Om 12.00 uur start de warming-up en om 12.10 geven Henk van den Bergh en Frans Ruijter het startschot.

"De FIT- NieuwjaarsZIT is een ludieke tegenhanger van de diverse nieuwjaarsduiken. Een alternatief met meer uitdaging en een duidelijke boodschap: kou is gezond. Het geeft energie, is goed voor je humeur en vermindert stress."

Plonsclub
De winterse ZIT wordt begeleid door Henk van den Bergh en de door de wol geverfde Blaricumse Plonsclub. Henk, de ervaren Wim Hof instructeur, beoefent de koudetherapie al jaren in strijd tegen reuma.

Henk: "Koude blootstelling geeft de spiegel van de ziel weer. Het dwingt je om naar binnen te keren en daar kunnen mooie ervaringen uit ontstaan. De FIT-ZIT is een kans om een nieuw pad in te slaan. Een uitdaging voor een lifestyle-change en vooral een onvergetelijke overwinning op jezelf!"

Muziek
Muziek, warme hapjes en drankjes zorgen ervoor dat het de deelnemers en toeschouwers aan niets ontbreekt. Met dank aan de lokale sponsors, de vele Blaricumse vrijwilligers en de Blaricumse Reddingsbrigade.

Inschrijven kan op healthcenterfit.nl of op 8 januari vanaf 11.00 uur ter plekke bij de Blaricumse Reddingsbrigade aan de Stichtseweg 99. Kosten zijn 5 euro inclusief unieke FIT-ijsmuts en consumpties.

Uit de krant