Naomi van As krijgt bloemen van de Larense wethouder voor haar uitverkiezing tot beste hockeyster van de wereld in 2016.
Naomi van As krijgt bloemen van de Larense wethouder voor haar uitverkiezing tot beste hockeyster van de wereld in 2016. Foto's: Bastiaan Miché
foto's

Bloemen en taart voor beste hockeyster van de wereld

Sport

LAREN - Bloemen van de gemeente en een taart van de club voor de Naomi van As vandaag voor haar uitverkiezing van de beste hockeyster van de wereld door de internationale hockeyfederatie.

Van As is voor de tweede keer in haar loopbaan uitgeroepen tot beste hockeyster van het jaar. In 2009 werd de 33-jarige Van As ook al tot wereldspeelster verkozen. Ze moest de prijs toen delen met de Argentijnse Luciana Aymar.

Interlands
De hockeyster is inmiddels gestopt met het spelen van interlands, maar komt nog wel steeds uit voor LMHC, haar club in Laren. Hier kreeg zij na de wedstrijd tegen Den Bosch, die helaas met 1-2 werd verloren, bloemen van wethouder Ton Stam.

De speelster kreeg daarnaast van haar eigen club nog een taart en nam vervolgens alle gelegenheid om jonge fans die aanwezig waren van een handtekening te voorzien.

Van As in het veld aan de bal.

Na afloop al opgewacht door jonge fans.

Op de foto met het team, de wethouder, de bloemen en taart.

En dan nog tijd voor haar jonge fans, voordat ze kan gaan douchen.

Uit de krant