Afbeelding
Foto: Repair Café Eemnes

Repair Café Eemnes vanaf zaterdag in De Schoter

Natuur en Milieu

EEMNES - Het Repair Café Eemnes heeft besloten om met ingang van zaterdag 18 maart de activiteiten in wijkcentrum de Bongerd te verplaatsen naar gebouw De Schoter aan de Wakkerendijk bij de rooms-katholieke kerk.

"Dat is definitief, voor zover iets definitief is in het leven'', zegt secretaris Henk Eijlers van de Stichting Repair Cafés De BEL. "Ze gaan voor de Bongerd huur vragen en wij hebben geen inkomsten. Voor ons een vervelende factor.''

Verhuisbesluit
Het verhuisbesluit werd al genomen in de periode dat de toekomst van de zaal in de Bongerd nog onzeker was en de huur werd opgezegd. "De Schoter wilde ons graag huisvesten. Wie weet verandert het in de toekomst nog eens, dat is nu alleen niet te overzien.'' De Schoter kost het Repair Café slechts vijf euro per keer.

"We vonden de Bongerd een prima locatie, goed bereikbaar, maar nu gaan we onze activiteiten vol plezier doorzetten in De Schoter.'' Iedereen is daar zaterdag 18 maart vanaf 10.00 uur welkom met defecte huishoudelijke apparaten, kleding en nog veel meer. Gewoon een kijkje nemen op de nieuwe locatie kan ook.

Uit de krant