Afbeelding

Heropening Wereldwinkel Laren na opknapbeurt

Natuur en Milieu

LAREN - Wereldwinkel Laren is weer een beetje opgeknapt en wordt zaterdag 6 mei om 14.30 uur officieel heropen. Na een nieuwe toonbank vorig jaar zijn nu de wanden en de vloer aangepakt.

Bestuurslid Hanny Meulenkamp mocht hiervoor op 2 november vorig jaar een cheque van 1.350 euro in ontvangst nemen van het coöperatiefonds van Rabobank Gooi en Vechtstreek.

Vrijwilligers
Met het geld en de inzet van veel vrijwilligers die de muren van een fris verfje hebben voorzien kan Wereldwinkel Laren nu weer jaren vooruit om de Fair Trade artikelen te verkopen op de vertrouwde stek direct naast de basiliek in Laren aan de Brink.

De opening vindt plaats aan het begin van de Fair Trade week en start om 14.00 uur met een optreden van het in januari opgerichte mannenkoor De Speuit voor de winkel.

Bekijken
Na de officiële opening om 14.30 uur is er gelegenheid om de opgeknapte winkel te bekijken en kunnen bezoekers meteen weer gaan winkelen, bijvoorbeeld voor aanstaande Moederdag.

De winkel is na 6 mei weer open op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 tot16.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en is gespecialiseerd in Fair Trade cadeaus.

Uit de krant