Staat jouw ontwerp hier straks tussen?
Staat jouw ontwerp hier straks tussen? Foto: Elephant Parade

Unieke ontwerpwedstrijd voor Elephant Parade

Cultureel

LAREN - De wereldberoemde Elephant Parade komt deze zomer naar Laren met zestig bontgekleurde kunstolifanten. Speciaal voor deze gelegenheid organiseert de gemeente Laren samen met Elephant Parade en museum Singer een bijzondere ontwerpwedstrijd.

De winnende inzending wordt gebruikt voor een levensgrote olifant die onderdeel uitmaakt van de openluchtexpositie in Laren. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met vrijdag 5 mei via de website www.elephantparade.com/laren-ontwerpt.

Winnende ontwerp
Op 18 juni, bij de start van Elephant Parade Laren, wordt de olifant met het winnende ontwerp onthuld. Tot half september is deze dan te zien met de andere kunstolifanten die de straten van Laren sieren, vanaf de Brink via de Naarderstraat en de nieuwe entree van Singer Laren om daar in de beeldentuin te eindigen.

Iedere olifant is een uniek kunstwerk, beschilderd door lokale en internationale artiesten. In het verleden onder andere door Tommy Hilfiger, Jan des Bouvrie, Henk Schiffmacher, Diane von Furstenberg, Ilse DeLange, Corneille en Rob Scholte.

Uit de krant