Olaf de Schouwer (BEL Combinatie), Judy Hollestelle- Schomper, Joke Kok- de Bruyn, Bart Vos (Imkervereniging VBBN), Danielle Evers en wethouder Ton Stam.
Olaf de Schouwer (BEL Combinatie), Judy Hollestelle- Schomper, Joke Kok- de Bruyn, Bart Vos (Imkervereniging VBBN), Danielle Evers en wethouder Ton Stam. Foto: Gemeente Laren

Speciale tegel voor eerste deelnemers project biodiversiteit

Natuur en Milieu

LAREN -  Judy Hollestelle-Schomper, Joke Kok-de Bruyn en Danielle Evers zijn vanmorgen door wethouder Ton Stam in het zonnetje.

Zij meldden zich als eerste drie deelnemers aan voor de actie '(N)iets doen voor de biodiversiteit in Laren.' Hiervoor werden zij beloond met onder andere een bos bloemen en een Living Pavement Tegel.

Speciale tegel
Deze speciale tegel heeft een open structuur waardoor planten door de bestrating heen kunnen groeien. Op deze manier kunnen de deelnemers nog meer bijdragen aan de biodiversiteit.

Inwoners die aan het project meedoen, maaien in ieder geval 1 vierkante meter gras niet. Zo wil de gemeente de verscheidenheid aan dieren en planten in het dorp laten toenemen. Op de website van de gemeente staat meer informatie over het project.

Uit de krant