Laren krijgt er weer kledingzaak bij | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Wordt dit het mooiste pand van Laren?
Wordt dit het mooiste pand van Laren?

Laren krijgt er weer kledingzaak bij

LAREN - Het voormalige SNS-bankgebouw aan de St. Janstraat 19 -naast Albert Heijn - wordt momenteel flink verbouwd.

Vierhouten Onroerendgoed B.V. heeft het pand gekocht. Onder de supervisie van particuliere belegger Kees Vierhouten uit Ermelo wordt daar een zeer hoogwaardig winkel/woonhuis ontwikkeld.

Mooiste pand

"Deze zal aansluiten op de uitstraling van dit chique dorp. Hij gaat er het mooiste pand van Laren van maken", meldt Ronald Majoor van Castanea Bedrijfsmakelaars die voor de eigenaar bemiddelde in de verhuur. Op de verdieping wordt een superieur appartement van 150 m² gerealiseerd met alle voorzieningen.

Italiaanse damesmode

De begane grond is verhuurd aan een exclusieve winkel met chique en hoogwaardige Italiaanse damesmode. Wie de nieuwe huurder is, wil Majoor niet kwijt. "De verhuurder wil zijn eigen moment pakken en heeft ons op het hart gedrukt het voor ons te houden."

Voor deze 'unieke hoekwinkel op absolute A1-locatie', zoals op Funda vermeld staat, wordt een huurprijs van 6.500 euro per maand gevraagd. De vastgestelde huurtermijn is vijf jaar met vijf optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van twaalf maanden, aldus Funda.

De nieuwe huurder past perfect in het plaatje van wat Laren nog mist. Een discounter en branches uit het middensegment vond Castanea voor het dorp minder geschikt. De oplevering wordt eind dit jaar verwacht. Gaat de winkel dan ook open? "Daar wordt wel naar gekoerst", aldus bedrijfsmakelaar Majoor. Volgens hem stonden meerdere partijen in de rij voor dit pand, dat al lange tijd leegstond. Ook buurman Albert Heijn toonde interesse met het doel het winkeloppervlak te vergroten. "Maar ook andere branches hebben aan de poort geklopt."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>