Joan van der Burgt (directeur van de Alliantie) en wethouder Liesbeth Boersen (r) schudden elkaar de hand na het ondertekenen van de overeenkomst.
Joan van der Burgt (directeur van de Alliantie) en wethouder Liesbeth Boersen (r) schudden elkaar de hand na het ondertekenen van de overeenkomst. (Foto: Gemeente Blaricum)

De Alliantie en gemeente verduurzamen en vergroten sociale woningvoorraad in Blaricum

BLARICUM - Joan van der Burgt (directeur van de Alliantie) en wethouder Liesbeth Boersen van volkshuisvesting hebben zojuist een overeenkomst ondertekend met daarin afspraken over de toekomst van de sociale woningvoorraad in Blaricum.De gemeenteraad van Blaricum stemde gisteravond in met de overeenkomst.

Een heuglijke dag voor wethouder Boersen: "Met deze overeenkomst zetten we een belangrijke stap. Meer sociale huurwoningen is een van onze belangrijkste speerpunten. Al jaren maak ik me er hard voor dat ook mensen met een bescheiden inkomen in het oude dorp van Blaricum kunnen wonen. Dat de woningen behalve betaalbaar ook nog eens bijzonder duurzaam worden, maakt het extra goed nieuws. Zo is deze overeenkomst op verschillende vlakken toekomstbestendig."


reageer als eerste
Elke woensdag het Laarder Courant per e-mail
Meer berichten
 

Laarder Courant nieuwsbrief

Elke woensdag het Laarder Courant per e-mail