Laarder Courant - Blaricums Midwintervuur zondag aan de Meentzoom
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo LaarderCourant.nl
De eerste kerstbomen werden vandaag al gedropt.
De eerste kerstbomen werden vandaag al gedropt. (Foto: Albert van der Linden)

Blaricums Midwintervuur zondag aan de Meentzoom

BLARICUM - Rotaryclub Blaricum-Centaurea organiseert zondag 7 januari voor de zesde maal het Blaricums Midwintervuur. "Een prachtige kans om elkaar in een unieke sfeer, genietend van muziek, een hapje en een drankje, een goed nieuw jaar te wensen." Zodra de schemer invalt, wordt het vuur ontstoken.

Dit jaar komt de volledige opbrengst ten goede aan Stichting 'Kinderen van de Voedselbank'. Deze landelijke stichting zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede tegen te gaan. Stichting 'Kinderen van de voedselbank' zorgt ervoor dat deze kinderen tweemaal per jaar ('s winters en zomers) kunnen beschikken over een nieuwe set kleren én schoenen.
Daarnaast bezorgt de stichting de kinderen cadeautjes bij verjaardagen en zelfs een speciaal pakket waarmee een verjaardagspartijtje gegeven kan worden. Hiermee worden de kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank uit hun maatschappelijke isolement gehaald.

De activiteiten beginnen om 15.00 uur op het evenemententerrein aan de Meentzoom. Vanaf dat moment zijn er tal van activiteiten waaronder live-optredens van Irene Hin en Barbara Stor en swingende muziek van dj Silver. Om 16.30 uur vindt de trekking van de loterij plaats en worden de uitslagen van de prijsvragen bekendgemaakt. Rond 17.00 uur wordt het vuur ontstoken, waarna de afterparty wordt ingezet.

Kerstbomen kunnen morgen - zaterdag 6 januari - vanaf 12.00 uur worden ingeleverd aan de Meentzoom. Meer informatie staat op www.midwintervuur.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>