Afbeelding
Foto: De Hilt

Band Let's Jam wint E-Factor '18

Buurt / wijk

EEMNES - De talentenjacht E-Factor, het jaarlijkse terugkerende evenement van sport- en ontmoetingscentrum De Hilt, is gewonnen door de jeugdband Let's Jam.

Tweede werd het dansduo SammyJo en Ilse uit Eemnes met een prachtig uitgevoerde moderne dans waarmee ze de eveneens uit Eemnes afkomstige Eveline, Zoë en Puk met ook een moderne dans naar de derde plek verwezen.

De jury bestaande uit Jamie-Dee van den Ouderijn (Danscompagnie Eemnes), Paul Snoek (Muziekcentrum Paul Snoek) en wethouder Sven Lankreijer, die de zieke burgemeester Roland van Benthem verving, waren het unaniem eens dat de band Let's Jam bestaande uit Noes Petiet (zang), Maythe Dirkzwager (basgitaar), Lukas Galle (drum) en Danny Eek (keyboard) deze editie de beste van de tien optredens was.

De band verwonderde de jury door in de finaleronde een ander nummer te spelen ('Circle of life' van Elton John) dan in de eerste ronde ('Valerie' van Amy Winehouse). Maar ook zonder deze verrassing had de band beslag gelegd op de wisselbeker en de cheque van 100 euro. De aanmoedigingsprijs was voor de pas 12-jarige Anisah uit Hilversum die het publiek in de zaal kippenvel bezorgde met haar zangtalent op het nummer 'Like I Gonna Lose You' van Megan Trainor.

Uit de krant