Jacqueline Timmerman (l) en Maria Klingenberg.
Jacqueline Timmerman (l) en Maria Klingenberg. Foto: Liberaal Laren

Maria Klingenberg (CDA) stelt zich verkiesbaar voor Liberaal Laren

Politiek

LAREN - Maria Klingenberg - nu nog voor het CDA in de raad - maakt de overstap naar Liberaal Laren. Ze komt op de tweede plek van de kieslijst. De lijst wordt aangevoerd door Jacqueline Timmerman.

Timmerman: "Ik ben verschrikkelijk blij dat Maria de komende vier jaar samen met mij de kar in de raad wil trekken. Hoewel we ooit uit verschillende landelijke partijen zijn voortgekomen, richten we ons nu 100% lokaal op Laren." De samenwerking tussen het tweetal was de afgelopen jaren als vanzelfsprekend, omdat beiden dezelfde liefde en doelstelling voor Laren hebben. Klingenberg: "Ik heb de afgelopen jaren gezien hoe Jacqueline met hart en ziel heeft gewerkt om Laren Laren te laten blijven. Het geeft mij nieuwe energie om dit samen de komende vier jaren te continueren."

Het worden vier belangrijke jaren omdat Laren mogelijk in een groter geheel kan worden opgenomen. Des te belangrijker dat een aantal zaken goed geregeld en vastgelegd zijn. "We gaan natuurlijk uit van zelfstandigheid en zijn bereid hiervoor bestuursverantwoordelijkheid te nemen", zegt lijsttrekker Timmerman. Klingenberg: "We gaan met hernieuwde energie dit avontuur aan; ik heb er alle vertrouwen in."

Het huidige raadslid Anne Visser blijft Liberaal Laren ook na de verkiezingen ondersteunen.

Uit de krant