Jochem Uytdenhage (gele shirt) spreekt tijdens een bijeenkomst in De Hilt.
Jochem Uytdenhage (gele shirt) spreekt tijdens een bijeenkomst in De Hilt. Foto: Bastiaan Miché

Informatiebijeenkomst 13 maart: Verenigingen (weer) vitaal!

Sport

BEL - Hoe wordt de (sport)vereniging weer vitaal? En wat is er voor nodig om dat zo te houden? De gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren organiseren hierover op dinsdag 13 maart van 19.30 tot 22.00 uur een bijeenkomst onder leiding van Olympisch goud winnaar en inwoner van Blaricum: Jochem Uytdehaage.

Tijdens de informatieavond in De Hilt in Eemnes geeft Uytdehaage een inspirerende presentatie, worden de beweegcoaches voorgesteld en is uitleg over Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Wethouders Liesbeth Boersen (Blaricum), Ton Stam (Laren) en Jan den Dunnen (Eemnes) gaan in gesprek met deelnemers.

De informatieavond is met name bedoeld voor bestuurders en leden van (sport)verenigingen in de BEL-gemeenten. Ook andere geïnteresseerden, werkzaam in de sport of op het gebied van bewegen (bijvoorbeeld fysiotherapeuten) zijn van harte welkom.

Aanmelden
Wilt u deze inspirerende informatiebijeenkomst met Jochem Uytdehaage bijwonen? Meld u dan aan bij Yorun van Kasteel, door een mail te sturen naar yorun.vankasteel@belcombinatie.nl.

Uit de krant