Els van Marwijk, eigenares van SEE Fashion.
Els van Marwijk, eigenares van SEE Fashion. Foto: Hilde von Bannisseht
advertorial

Stoer, stijlvol, hoogwaardig en klassiek - Bij SEE Fashion kan elke vrouw slagen

Bedrijven

LAREN - In het tweede deel van de Nieuweweg zit sinds enkele maanden SEE Fashion, hét adres voor vrouwen die op zoek zijn naar een collectie die vrouwelijk, stijlvol en kwalitatief hoogwaardig is. "En voor elke leeftijd. Ook jonge vrouwen van een jaar of twintig kunnen bij ons slagen. Niet alleen qua mode, maar ook vanwege het prijskaartje", vertelt Els van Marwijk, eigenares van SEE Fashion.

Els van Marwijk startte tien jaar geleden een winkel in het midden- en hoogsegment in Bilthoven. Daar is de boetiek al bijna elf jaar een begrip. "Mijn insteek was om van de winkel een succes te maken en dat is gelukt." Want ondanks de crisis zag SEE Fashion haar klantenkring gestaag groeien. En wel dusdanig dat nu een tweede winkel ("met andere merken") geopend kon worden. "We vinden het een enorme uitdaging om dit succes ook in Laren te creëren."

De winkel aan de Nieuweweg 49 ziet er gelikt uit. Opvallend zijn de ruime paskamers. De locatie vindt fashionista Els helemaal geweldig. "Het wordt hier ook wel De 9 Straatjes genoemd", gaat ze verder. De 9 Straatjes in Amsterdam staan bekend om de vintagewinkeltjes, de fashionable items en de meest unieke accessoires.
Hoewel Laren weliswaar een overkill aan damesmodezaken heeft, is de collectie van SEE Fashion 'totally different' ten opzichte van de andere stores. De onderneemster, die al van jongs af aan een passie voor kleding heeft, koopt alleen de merken in die ze zelf leuk vindt en waarvan ze weet dat die kwaliteit hebben en houden. In Laren zijn de Europese en Scandinavische merken Notes du Nord, Dea Kudibal, DNA Amsterdam, Ruby Tuesday, Pieszak, Anecdote en Stroke Amsterdam verkrijgbaar. In de maten 36 tot en met 42, maar indien gewenst - en mogelijk - kan Els de items ook in grotere maten bestellen. Om inspiratie op te doen, reist ze regelmatig naar Parijs en Istanbul. Eerder deze maand was ze voor de inkoop van onder meer shawls in India.

SEE Fashion heeft een fantastisch team dat klanten eerlijk advies geeft. "Wij zien graag een klant blij en gelukkig met haar nieuwe outfit de deur uit gaan", besluit Els, die zelf afwisselend in Laren en Bilthoven in de verkoop meedraait. Het verkoopteam Laren bestaat uit Monique Otten, Claudia Jurry, Annelies Arendsen en Karin Hogenbirk.

SEE Fashion aan de Nieuweweg 49 in Laren is van maandag tot en met zaterdag open tot 17.30 uur. Op maandag gaat de deur los om 13.00 uur en alle andere dagen om 10.00 uur. Op koopzondag zijn klanten welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. SEE Fashion is telefonisch te bereiken via 035-8880247.

Uit de krant