[advertorial]Bril Doorgeefweken bij Turnhout Optiek aan Burg. van Nispenstraat | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
advertorial

Bril Doorgeefweken bij Turnhout Optiek aan Burg. van Nispenstraat

  Bedrijven
Smiling woman.
Smiling woman. (Foto: PR)

LAREN - Bij Turnhout Optiek aan de Burgemeester van Nispenstraat in Laren vinden tot en met zaterdag 16 juni de Bril Doorgeefweken voor de Stichting Emefa plaats.

"Iedereen weet het belang van goed kunnen zien en goede oogzorg. Goede oogzorg is echter niet overal zo vanzelfsprekend en goed geregeld als hier in Nederland. In ontwikkelingsgebieden, die niet zelden erg afgelegen liggen, ontbreekt het vaak aan iedere vorm van gezondheidszorg en is de opticien een onbekend begrip. Goed zicht behoort daar onbetwistbaar tot de primaire levensbehoeften", aldus medewerkster Pien van Gelder.

Tweede leven
De Stichting Emefa zet zich in voor dit goede doel en zorgt ervoor dat gebruikte brillen uit Nederland een tweede leven krijgen. Mensen kunnen met zo'n 'nieuw' verkregen bril (weer) deelnemen aan de maatschappij of hun maatschappelijke kansen aanzienlijk vergroten.

"Om het klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken mee te doen, geven we bij aanschaf van een complete multifocale bril inruilkorting oplopend tot 150 euro en inruilkorting tot 50 euro bij aanschaf van een enkelvoudige bril. Als de klant ook nog een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar ontvangt, kan het voordeel behoorlijk oplopen", benadrukt Pien.
Voor gedetailleerde uitleg kunt u uiteraard terecht in de winkel van Turnhout Optiek aan de Burgemeester van Nispenstraat 11 in Laren.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>