[advertorial]Cars@Vos verkoopt Jahreswagens; luxe auto's vol opties uit Duitsland | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo LaarderCourant.nl
Maurice Bonke en Marc Schoutens van Cars@Vos in Blaricum.
Maurice Bonke en Marc Schoutens van Cars@Vos in Blaricum. (Foto: Bob Awick)
advertorial

Cars@Vos verkoopt Jahreswagens; luxe auto's vol opties uit Duitsland

  Bedrijven

BLARICUM - Wie in een dikke wagen wil rijden maar daar niet de volle mep voor wil betalen, is bij Cars@Vos aan de Middenweg 17 in Blaricum aan het juiste adres. "We verkopen Jahreswagens", vertelt Marc Schoutens (57).

"Wij kopen rechtstreeks in bij de Duitse fabrikant van BMW/Mini, Audi, Porsche, Volkswagen en Mercedes. De auto's zijn niet ouder dan een jaar en hebben een gering aantal gereden kilometers: tussen de 10.000 en 20.000. Eigenlijk zijn het spiksplinternieuwe wagens die vol zitten met opties. Werkelijk alles zit erop en eraan."
Jahreswagens zijn altijd smetteloos en zeer goed onderhouden. Het is dus een populair alternatief voor een nieuwe Nederlandse auto, want de koper is al snel 25% goedkoper uit. Schoutens wijst buiten een Q7 aan. Zo goed als nieuw en met slechts 18.000 kilometer op de teller. "Nieuw 180.000 euro en nu bij Cars@Vos 99.950 euro. Schadevrij en voorzien van alle opties!"

Passie
Het bedrijf is van Marc Schoutens, Helfred Woortmeijer en Maurice Bonke samen. De mannen - met passie voor auto's - raakten met elkaar in gesprek in de lokale kroeg Moeke Spijkstra. Bonke kennen we van het bedrijf Weduwe B. Vos, dat hij enkele jaren geleden van Hans Vos heeft overgenomen. Bonke had al langer plannen om zijn bedrijfsactiviteiten uit te breiden met de verkoop van auto's, terwijl Marc en Helfred voor hun autobedrijf 'Cars2Change' op zoek waren naar uitbreiding. Ze sloegen de handen ineen en vonden aan de Middenweg een prachtige plek. "Echt een toplocatie", zegt Schoutens.
Hoewel de werkplaats voor auto-onderhoud aan de Middenweg fysiek is verdwenen ("We zijn een samenwerking aangegaan met Autobedrijf Herman Lubbers in Huizen, waar ook de oud-medewerker van Vos werkzaam is"), kan Cars@Vos wel het onderhoud aan de nieuwe of bestaande auto verzorgen. Denk hierbij aan de jaarlijkse apk-keuring, het wisselen van zomer- en winterbanden en kleine en grote beurten. Ook kunnen zij kleine beschadigingen en deukjes perfect laten repareren.

Oldtimers
In de vrijgekomen werkplaats staan binnenkort enkele oldtimers (ook voor verkoop) waaronder een 'kattenrug' (Volvo) en een Mercedes 'bolhoed'. "Maar ook oudere modellen Porsche", wijst Schoutens naar een Targa 911 4S. "Charmante modellen die de kopers als een investering kunnen zien." Belangstellenden kunnen op www.carsvos.nl een zoekopdracht naar hun droomauto invullen. "Wij kunnen deze dan voor 90% zekerheid leveren tegen een scherpe prijs." Ook inruil van de oude auto is mogelijk.

Op zaterdag 7 juli vindt de officiële opening plaats van Cars@Vos. De Parijs-Dakar-auto van Coronel is er te zien, voor kinderen is er een springkussen en er worden ijsjes van De Hoop uitgedeeld. Ook voert autobedrijf Lubbers een zomer- en aircocheck uit.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>