[Advertorial]GaragePark bouwt tweede park met garageboxen in Blaricummermeent | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo LaarderCourant.nl
GaragePark Blaricum aan de Binnendelta.
GaragePark Blaricum aan de Binnendelta. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

GaragePark bouwt tweede park met garageboxen in Blaricummermeent

  Bedrijven

BLARICUM - "De behoefte is veel groter dan we denken", zegt Rick Venema, directeur van GaragePark. De Blaricummer heeft in heel Nederland 22 locaties met multifunctionele garageboxen. Ook in Blaricum staat al een complex, aan de Binnendelta. Wegens het succes van het eerste park is Venema nu in afwachting van de gemeentelijke bouwvergunning voor de realisatie van nog meer garageboxen in De Blaricummermeent.

Het betreft echter slechts een fractie van de 740 boxen die Venema dit jaar totaal in de markt gaat wegzetten. "De boxen worden uit onze handen vandaan getrokken", zegt Venema. Met name voor de zelfstandige ondernemers zijn de garageboxen een uitkomst. In de garageboxen kun je werken of gewoon veilig je spullen opslaan.

Bedrijfs- en werkruimte
Bij de naam GaragePark denk je al snel aan een parkeergarage, maar niets is minder waar. GaragePark ontwikkelt sinds 2008 terreinen met garageboxen die door zelfstandige ondernemers gebruikt worden als bedrijfs- en werkruimte. Gericht op mensen die met hun handen werken, biedt GaragePark units aan waarin je als ondernemer helemaal je gang kunt gaan. De grootte van de garageboxen varieert van 18 tot 42 m2.
Naast de reguliere zzp'ers zoals klussers, schilders en meubelmakers zijn er ook veel ondernemers te vinden die 'hun' garagebox gebruiken voor allerhande opslag: van horecaondernemers die hun terras in de winter opslaan tot webshopeigenaren die hun voorraad stallen. Zowel overdag als 's avonds is er bedrijvigheid doordat eigenaren en huurders 24/7 het park op kunnen.

Beveiligd
Alle boxen zijn beveiligd tegen brand en inbraak (BORG 2-certificaat, aangesloten op meldkamer van Detec; zij kunnen direct alarm slaan en de nodige maatregelen treffen), zijn voorzien van led-verlichting, stroom, zonnepanelen (leveren voldoende stroom voor het gemiddelde verbruik, maar elke box heeft een eigen meter), hebben 24/7 cameratoezicht en zijn 24/7 toegankelijk met een handige keytag waarmee de toegangspoort wordt geopend en het alarm van de box wordt uitgeschakeld. "En de boxen zijn beveiligd tegen ramkraken", aldus Venema.
Het unieke van het GaragePark-concept is dat je zowel een garagebox kunt kopen als huren. Ondernemers kunnen een garagebox kopen als investering voor later of verhuren om rendement te behalen. Startende ondernemers of zzp'ers die thuis klussen en echt een eigen ruimte zoeken, kunnen bij GaragePark ook een garagebox huren.
Het concept is zeer succesvol. Binnen tien jaar zijn er inmiddels 22 parken verspreid over heel Nederland. Het tweede park in Blaricum wordt gebouwd op een steenworp afstand van het eerste park aan de Binnendelta en ligt vlak bij de A27. GaragePark organiseert bijna wekelijks open dagen voor geïnteresseerden.

Meer informatie kun je vinden via www.garagepark.nl/blaricum-2 of telefoon 0800-2233224.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>