[advertorial]Family Fitness is dé gezelligste en leukste sportschool van Laren | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Petra Sterk is de manager van Family Fitness.
Petra Sterk is de manager van Family Fitness. (Foto: Bob Awick)
advertorial

Family Fitness is dé gezelligste en leukste sportschool van Laren

  Bedrijven

LAREN - "De naam zegt het al", lacht Petra Sterk, operationeel manager van Family Fitness aan de Schapendrift 62. "We zijn een grote familie en we hebben hier alleen maar leuke en gezellige mensen over de vloer. Ons oudste lid is 94 jaar en de gemiddelde leeftijd ligt rond de 40." Family Fitness telt 1.100 leden.

Maar ook jongeren weten de weg naar de sportschool te vinden. Vanaf 14 jaar mogen zij zelfstandig fitnessen. Tussen 09.00 en 13.00 uur en 18.00 en 22.00 uur zijn altijd goedopgeleide instructeurs aanwezig.
Overigens geldt voor elk nieuw fitnesslid: maak een afspraak met de instructeur. Sterk: "Dan worden de oefeningen op de juiste manier aangeleerd en leer je de apparaten goed kennen." Ook hameren de instructeurs erop dat het fitnessschema elke vier à vijf weken aangepast moet worden. "Waarom? Omdat altijd hetzelfde ritme geen zoden aan de dijk zet."

Groepslessen
De sportschool heeft naast de fitness ook groepslessen. Zo'n veertig per week, variërend van verschillende soorten yoga- en powerlessen tot zumba, spinning, pilates en diverse shapelessen. Feit is dat je bij Family Fitness alle lessen kunt volgen die je prettig en leuk vindt. Leden kunnen ook één maal per week gebruikmaken van het naastgelegen zwembad De Biezem. "En van onze sauna. Deze is gemengd en staat de hele dag aan."
Sinds twee jaar huurt de sportschool bij tennishal De Sprokkelenburg een ruimte voor hotyoga. "Bij een graad of 38 worden de houdingen uitgevoerd. Het werkt heel ontspannend en je voelt je daarna heel licht en soepel." Wie de les wil volgen, kan een persoonsgebonden 10 rittenkaart aanschaffen.
Voor de sportfietsers die in het najaar en de winter liever binnen hun conditie op peil willen houden, biedt Family Fitness een 20 rittenkaart voor de spinningles aan. "We hebben hun wens herkend en zijn erop ingesprongen; het werkt heel erg goed." Verder is er een samenwerking met Fysio Holland en worden ruimten verhuurd aan Judoschool Van der Hoek (van tuimeljudo tot jeugdlessen op dinsdag en vrijdag) en het Kickboxing Institute. "Deze lessen vallen buiten het abonnement, maar er is altijd wel een combinatie mogelijk."

Abonnementen
De sportschool zelf hanteert verschillende abonnementen. Op de website www.familyfitness-laren.nl kun je een check doen om te zien welk abonnement het beste bij je past. Er is keuze uit brons, zilver en goud. Elk abonnement heeft zijn voordelen, maar wie kiest voor de goldcard (63,50 euro per maand) kan onbeperkt sporten, 52x per jaar naar de zonnebank, krijgt gratis koffie/thee en de kinderen mogen gratis naar de opvang.

Actie: wie nu een jaarabonnement afsluit mag tot 1 november gratis sporten en krijgt het inschrijfgeld (normaal 40 euro) cadeau! Telefoon: 035-5386141 en e-mail: laren@familyfitness.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>