Uit de collectie van Monkey Glasses.
Uit de collectie van Monkey Glasses. (Foto: Oogwereld Turnhout)
advertorial

Oogwereld Turnhout Laren organiseert Deense Dagen

  Bedrijven

LAREN - Bij Oogwereld Turnhout aan de Burg. van Nispenstraat 11 in Laren vinden van donderdag 1 tot en met zondag 4 november (zondag van 12.00 tot 17.00 uur) de Deense Dagen plaats. Een extra grote collectie brillen van de stijlvolle Deense merken Bellinger, Lindberg en Monkey Glasses is aanwezig.

De winkel wordt in Deense sferen ingericht en onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers gezellig brillen komen passen. Wie tijdens de Deense Dagen een complete bril uit een van de Deense collecties koopt, krijgt een Deens presentje cadeau!

Tijdloos en elegant
Minimalisme is een woord dat op veel Scandinavische brillenmerken van toepassing is, maar de Lindberg-brillen zijn wel minimalistisch op de meest luxe en comfortabele manier.
Het motto van het merk 'Als je iets doet, moet je het goed doen of anders niet' is terug te zien in de awardwinnende designs die de bril terugbrengt tot de essentie. Klassieke elegantie en goed overdachte eenvoud in combinatie met innovatie, maatwerk en de beste kwaliteit leiden tot unieke, tijdloze en elegante monturen.

Speelse details
Het brillenmerk Bellinger is opgericht door het ontwerpersechtpaar Claus en Malene Bellinger. Waar Deense brillen normaliter minimalistisch zijn, voegt Bellinger daar nog speelse details aan toe. De brillen zijn innovatief, voorzien van artistieke vormen en uitgesproken kleuren. Bellinger is steeds op zoek naar die extra's die een montuur interessanter kunnen maken, en tot nu toe met succes.

Onderscheidend en betaalbaar
Het merk Monkey Glasses heeft kwaliteit en onderscheidend vermogen tegen een betaalbare prijs hoog in het vaandel staan onder het motto 'Look good while doing good'. Ontwerper Mai-britt is milieuvriendelijk en streeft naar nul verspilling.
De handgemaakte monturen zien eruit als natuurlijk hout, maar zijn eigenlijk gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal dat bestaat uit 90% katoenvezels en houtmassa. Productieresten worden creatief gerecycled tot accessoires en exclusieve sieraden.
Benieuwd geworden wat deze drie merken zo bijzonder maakt? Kom dan bij Oogwereld Turnhout tijdens de Deense Dagen kennismaken met de brillen van deze merken.

Oogwereld Turnhout, telefoon 035-5387724. Info: www.oogwereld.nl.

Meer berichten