[advertorial]Crematorium Laren: gastvrijheid op maat in een bosrijke omgeving | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Patrick Siemons
advertorial

Crematorium Laren: gastvrijheid op maat in een bosrijke omgeving

  Bedrijven

LAREN - Tussen Hilversum en Baarn opent Crematorium Laren op 21 januari haar deuren. Met de realisatie van dit nieuwe crematorium wordt voldaan aan een lang gekoesterde wens van veel inwoners van 't Gooi. Zij kunnen voortaan kiezen voor een crematieplechtigheid in hun eigen omgeving.

Op een rustige en centraal gelegen locatie in 't Gooi vormt Crematorium Laren een punt van kalme gastvrijheid voor iedereen. Crematorium Laren biedt een antwoord op veel wensen die mensen kunnen hebben als het gaat om hun uitvaart.
Guus Temming en Natalie Temming-Tap zijn initiatiefnemers van Crematorium Laren. "Een uitvaart is het afscheid van een individu", lichten zij toe. "Daar horen vrijwel altijd persoonlijke wensen bij. Ons team heeft oog voor die behoeften. We verzorgen een crematieplechtigheid op maat, zo ingetogen of uitgebreid als gewenst wordt."

Bosrijk
Voorheen moesten inwoners van 't Gooi uitwijken naar crematoria in Amersfoort, Bilthoven, en zelfs Utrecht. "Dat is niet langer nodig. Ons onder architectuur ontworpen, geluidsarme gebouw is dankzij zijn ligging vlakbij de A27 goed bereikbaar voor bezoekers maar bevindt zich tegelijkertijd in een bosrijke, vriendelijke omgeving. Vanuit de aula is dat optimaal zichtbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein."

Crematorium Laren kan zowel intieme, kleine plechtigheden begeleiden als een uitvaart waar veel gasten aanwezig zijn. De begeleiding ligt in handen van het team van ervaren medewerkers die hun vak goed verstaan. Comfort, punctualiteit, kwaliteit en haast onmerkbare en vanzelfsprekende gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Temming: "Bij Crematorium Laren worden alle puzzelstukjes op de juiste plek gelegd voor een mooi en waardig afscheid."

Kom kijken
"U krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen bij Crematorium Laren. Van 16 tot en met 19 januari - nog voordat we daadwerkelijk van start gaan - openen wij onze deuren voor een ieder die geïnteresseerd is. Wandel, zonder afspraak, op een van deze open dagen tussen 10.00 en 16.00 uur gerust binnen!"

Crematorium Laren ligt in de gemeente Laren ten zuiden van de A1 tussen Hilversum en Baarn in. Voor uw navigatie is ook de Oud Eemnesserweg een goed richtpunt. Het crematorium ligt in zuidelijk richting aan het eind van de Oud Eemnesserweg. Het ruime terrein van het crematorium wordt begrensd door de A27, de Dr. Albert Schweizerweg en de Weg over Anna's Hoeve. www.crematoriumlaren.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>