Afbeelding
Foto: PR
advertorial

Simpel en snel op een verantwoorde manier wat wintervet kwijt?

Bedrijven

EEMNES - Simpel en snel op een verantwoorde manier wat wintervet kwijt? Slanker en fitter 2019 in? Kom op zaterdag 19 januari naar de heropening van TC Clinics salon Eemnes (Bramenberg 26J) en ontdek de voordelen van de thermocontrastbehandelingen met de TC Cryo.

TC Clinics salon Eemnes heropent haar deuren aan de Bramenberg onder een nieuwe naam: TC Clinics by Siris. Hier kun je onder deskundige begeleiding effectief en pijnloos vetweefsel verminderen door middel van koude- en warmtebehandelingen met de TC Cryo. Met voelbaar resultaat, al na de eerste behandeling! Met een TC Cryo kuur kun je gericht afslanken, maar ook cellulite, lymfeoedeem en lipodeem bestrijden. Zo zit je beter in je vel en heb je meer energie!
Tijdens een uitgebreide intake met de TC Clinics-coach worden de doelstellingen besproken en wordt samen een behandelplan gemaakt. TC Clinics by Siris werkt samen met een personal trainer en voedingsdeskundige die begeleiding geven in verantwoord bewegen en gezonde voeding.

Wil je weten wat TC Clinics voor jou kan betekenen? Kom dan vrijblijvend langs op zaterdag 19 januari tussen 10.00 en 17.00 in onze salon aan de Bramenberg 26J in Eemnes. Wij heten je van harte welkom en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. We geven voor die dag een aantal gratis behandelingen weg. Wil je hier kans op maken meld je dat hiervoor aan per mail op: siris@tc-clinics.nl.

Uit de krant