Het team van Oogwereld Turnhout.
Het team van Oogwereld Turnhout. (Foto: Jan van ter Meij )
advertorial

Oogwereld Turnhout werkt gedurende verbouwing tijdelijk op andere locatie

  Bedrijven

LAREN -  Oogwereld Turnhout verbouwt haar winkel en is daarom tijdelijk verhuisd naar het pand aan de St. Janstraat 9 in Laren. Deze plek ligt gelukkig niet ver verwijderd van de huidige locatie.

Op dit tijdelijke onderkomen kunt u uiteraard terecht voor de hoogstaande oogzorg en de laatste oogmode die Oogwereld Turnhout klanten biedt. Niet in de vertrouwde omgeving, maar wel met de vertrouwde gezichten.

Prettig voordeel
Het verbouwingsongemak levert voor bezoekers van de tijdelijke locatie een prettig voordeel op. Oogwereld Turnhout geeft bij aankoop van een complete bril namelijk een korting van 50% op alle monturen, inclusief die van 2019!

Passend bij uw kijkbehoeften
Brillenglazen zijn veel meer dan een stukje glas. Voor iets dat er op het eerste gezicht altijd hetzelfde uitziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl is er een brillenglas op maat te maken, zodat u gegarandeerd bent van comfortabel en optimaal zicht op iedere afstand. Laat u door Oogwereld Turnhout adviseren voor een kijkoplossing op maat!

U wilt niet alleen goed kunnen zien, maar er ook goed uitzien met een bril. Oogwereld heeft een uitgebreide collectie brillen met daarin exclusieve merken zoals Chanel, Chloé, Entourage of 7, JF Rey en Lindberg.

Ogen vragen aandacht
Er zijn veel oogaandoeningen die de gezondheid van uw ogen kunnen aantasten, zonder dat u in eerste instantie daar iets van merkt. Dit kunt u voor zijn door uw ogen regelmatig te laten controleren op eventuele aandoeningen. Mensen boven de 40 jaar en diabetespatiënten hebben een groter risico op eventuele oogaandoeningen. Oogwereld Turnhout adviseert hen dan ook om één keer per jaar de ogen te laten controleren.

Jongeren sneller aan de bril
Uit onderzoek is gebleken dat jongeren veel sneller aan de bril moeten door het gebruik van smartphones en tablets. Bijziendheid onder jongeren is in veertig jaar tijd zelfs verdubbeld! De kinderogen worden steeds meer belast door gamen, veelvuldig kijken op mobieltjes en veel en lang achter computer en televisie zitten. Veel kinderen hebben zonder dat de ouders het weten geen optimaal zicht. Door tijdige en regelmatige controle kunnen veel zichtproblemen van kinderen worden voorkomen of verholpen.

Benieuwd naar de oogmode en oogzorg van Oogwereld Turnhout? De medewerkers verwelkomen u graag in het tijdelijke pand aan de St. Janstraat 9. Telefoon 035-5387724. Www.oogwereld.nl.

Meer berichten