Fysio Masters neemt de regie over van praktijk Fysiotherapie Perry | Laarder Courant
Ron Sjollema geeft het stokje van zijn praktijk Fysiotherapie Perry per 1 juni over aan Samira Waanders.
Ron Sjollema geeft het stokje van zijn praktijk Fysiotherapie Perry per 1 juni over aan Samira Waanders. (Foto: )

Fysio Masters neemt de regie over van praktijk Fysiotherapie Perry

  Bedrijven

Manueel therapeut Samira Waanders wordt de nieuwe eigenaar

EEMNES - "Wat doe je als jouw jonge fysiotherapiepraktijk uit zijn voegen is gegroeid? Inderdaad, je gaat op zoek naar méér ruimte."Aan het woord is manueel therapeut Samira Waanders van Fysio Masters in Eemnes.

"Op mijn zoektocht kwam ik in het magazine Arts & Auto de advertentie tegen van Ron Sjollema die zijn praktijk 'Fysiotherapie Perry' in Laren aanbood om het over te nemen."

Ron: "Na ruim 35 jaar als fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest in de praktijk van Pieter Perry vind ik het werken met patiënten nog steeds een hele plezierige uitdaging. Ik ben in deze praktijk ooit als stagiaire begonnen, daarna werd ik mede-eigenaar van de maatschap en in 2012 ben ik eigenaar geworden. Het verhaal van een eigen praktijk heb ik echter als een toenemende belasting ervaren. In de loop van 2018 ben ik in contact gekomen met Samira. Dit heeft geresulteerd dat ik per 1 juni het stokje van praktijk eigenaar overdraag aan haar. Ik blijf wel werken in 'mijn oude praktijk'; samen met mijn collega's Andrea Lagerweij en Peter Stam."

"De naam 'Fysiotherapie Perry' blijft voorlopig bestaan. Het wordt een dependance van Fysio Masters. In onze gesprekken hadden we veel overeenkomsten, vooral in de aanpak die zich kenmerkt door de zorg en aandacht voor de patiënt met zijn of
haar klachten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met Samira een goede keuze heb gemaakt om de praktijk over te dragen en met veel plezier kan blijven werken."

Patiënten vragen mij elke dag: "Hoe kom ik zo snel mogelijk van mijn klachten af?", aldus Samira. "Dat sprak mij aan in het mooie vak van fysio, dat je ontzettend lastige puzzels mag oplossen". Hoe we dat doen? Wees toegankelijk en luister altijd goed naar een patiënt. Begrijp de oorzaak van de klachten en geef iemand een behandeling op maat. Als de gekozen behandeling niet het gewenste effect heeft, in vergelijking met de verbeterdata in onze praktijksoftware, schakel dan snel over op een andere aanpak. We beschikken gelukkig over een breed aanbod in behandelmethoden en behandelapparatuur, zodat we elke type klacht effectief kunnen behandelen. Deze aanpak geeft mij, en wat ik in de reviews lees van patiënten die we behandeld hebben, veel voldoening. Iedereen is welkom bij de praktijken en kunnen altijd contact met ons opnemen."

"Het leven is te kort om met pijn rond te lopen! Niet alles is te genezen, maar je kan er wél wat aan doen. Zoals een patiënt mij eens vertelde: 'There are no excuses in life, only reasons to try harder'. "

Meer informatie over Fysio Masters staat op www.fysiomasters.nl of neem contact op via 06-103 43 160.

Meer berichten