Suzana van Keulen en Remt Melles.
Suzana van Keulen en Remt Melles. (Foto: PR)
advertorial

Sport Passion 'in de ban' van hockey

  Bedrijven

LAREN - Hockeyliefhebbers kunnen vanaf augustus weer in Laren terecht voor hun hockeyspullen. Sport Passion, speciaalzaak op het gebied van training, running, tennis en yoga, gaat de samenwerking met Hockey Republic aan.

Hockey Republic en Sport Passion hebben deze partnerschap op korte termijn weten te realiseren en versterken elkaar nu op hockeygebied. Beide delen de passie voor sport, kwaliteit en topservice.

Juiste assortiment
Suzana van Keulen, eigenares Sport Passion: "Ik ben heel trots op de samenwerking met Hockey Republic. Het zorgt ervoor dat wij ook de hockeyers de beste producten en expertise kunnen bieden. De Larensche Mixed Hockey Club is een prestigieuze club. Haar leden willen we graag bedienen met de juiste producten, die ze in Laren kunnen kopen. Daarnaast zullen de omliggende clubs hier natuurlijk ook van mee kunnen profiteren. Met Hockey Republic halen we een gevestigde naam naar Laren. Op deze manier zullen we met het juiste assortiment antwoorden op de vraag van de klant geven. Dat vind ik het meest belangrijke." Hiermee lost Sport Passion de belofte in (het openen van een hockeyspeciaalzaak in Laren) die bij de opening, vier maanden geleden, is gemaakt met wethouder Ton Stam.

Remt Melles, eigenaar Hockey Republic: "Hockey Republic is ontzettend blij om een partner te hebben gevonden die vanuit een professionele sportwereld de hockeyklant weet te bedienen. Laren heeft een rijke historie op gebied van hockey; landelijk en regionaal. Daar hoort een speciaalzaak bij. Sport Passion geeft deze hockeyklanten de beste service. We zijn blij en trots."

Sport Passion is gevestigd aan de Nieuweweg 35 in Laren.

Meer berichten