Sandra Mittendorff  in haar nieuwe winkel Ipsos by Cipela.
Sandra Mittendorff in haar nieuwe winkel Ipsos by Cipela. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

Damesmodezaak Ipsos by Cipela verkoopt stoere én vrouwelijke kleding

  Bedrijven

LAREN - Aan de Nieuweweg 14, de bekendste winkelstraat van Laren, is een nieuwe winkel geopend: Ipsos by Cipela. Een damesmodezaak met stoere én vrouwelijke kleding.

Sandra Mittendorff van schoenenwinkel Cipela heeft damesmodezaak Ipsos overgenomen. "Hetty Jansen is de eigenaar van Ipsos geweest. Ik ken haar al heel lang en door mijn schoenenwinkel Cipela zijn we nauwer samen gaan werken. In mijn winkel aan de Nieuwstraat 45 verkoop ik bijzondere handgemaakte schoenen van natuurlijke materialen die in Italië gemaakt worden."

Interesse
"In Ipsos mocht ik mijn schoenen etaleren. Hetty vertelde mij vorig jaar dat ze wilde stoppen met haar winkel en of ik interesse had om het over te nemen. Dat had ik en zo kwam er weer een droom uit. Eerst mijn schoenenwinkel en nu een damesmodezaak. Echt geweldig. Ipsos zat aan de Brink, maar moest daar weg. Ik heb toen dit pand aan de Nieuweweg 14 gehuurd."

Topmerken
Ipsos by Cipela is sinds 1 augustus open en blijft de vertrouwde merken van Ipsos verkopen zoals HighUse by Claire Campbell. Daarnaast Bella Dahl, Raffaello Rossi en Seductive, aangevuld met andere topmerken.

Passie
"Ik heb een passie voor mooie kleding en schoenen, maar daarnaast vind ik het contact met klanten ook heel belangrijk. Wat we hebben opgebouwd in de schoenenwinkel willen we ook overbrengen in de nieuwe dameskledingwinkel en dat is dat klanten zich hier thuis voelen en langskomen voor de gezelligheid en een praatje. Een kopje koffie staat altijd klaar. Waar ik ook heel blij mee ben, is dat Hetty hier komt werken en op de woensdag, donderdag en zaterdagmiddag in de winkel staat. Ook Gineke blijft werken en is aanwezig op de maandag- en woensdagmiddag en Gabi komt ook ons team versterken."

Stoer en vrouwelijk
"In de winkel verkopen we stoere en vrouwelijke kleding, tassen en riemen die net even anders zijn. De prachtige Italiaanse riemen en tassen zijn handgemaakt en daarnaast staan natuurlijk ook mijn schoenen in de winkel, zodat er een combinatie is met de schoenen- en damesmodewinkel. Kom langs om de sfeer en de mooie mix en match van onze nieuwe herfst- en wintercollectie zelf te ervaren en te bekijken."

Er is nog geen webwinkel van Ipsos by Cipela, maar vanaf januari kun je wel online de nieuwe collectie bekijken. "Op www.cipela.nl is er dan de keuze tussen schoenen of kleding."

Adres
Ipsos by Cipela, Nieuweweg 14, Laren, 035-531 00 10. De winkel is open op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur en de eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten