Makelaars Wilfred Janssen, Robert Janse en Rick van Trigt voor het kantoor in Laren.
Makelaars Wilfred Janssen, Robert Janse en Rick van Trigt voor het kantoor in Laren. Foto: © Bob Awick
Advertorial

Unieke combinatie met Van Trigt Makelaars en Designa Architectuur

Bedrijven

LAREN Van Trigt Makelaars zit al twintig jaar in Huizen en sinds drie jaar in Laren met een uniek concept. Makelaar Rick van Trigt vertelt dat hij werd benaderd door architect Bertram Terpstra van Designa Architectuur BNA.

"Bertram wilde in Laren beginnen met zijn Inspiratiecentrum 'Van Woonvilla naar Droomvilla'. Omdat hij een grote klantenkring heeft, leek het Bertram een goed idee om een makelaar erbij te betrekken om zo een totaalconcept te kunnen aanbieden. We zijn in gesprek gegaan en zo is het concept ontstaan om aan de Nieuweweg 6a in Laren ook een makelaarskantoor te openen."

Nieuwe uitdaging

Rick zit samen met makelaar Robert Janse in Huizen en voor het makelaarskantoor in Laren waren ze op zoek naar een makelaar. “Ik werd enige tijd geleden benaderd door makelaar Wilfred Janssen, die een nieuwe uitdaging zocht. Wilfred is al meer dan 25 jaar actief in de Gooise makelaardij en heeft in die jaren een uitgebreide relatiekring opgebouwd."
Wilfred vertelt vol enthousiasme dat hij er veel zin in heeft om in het makelaarskantoor in Laren te beginnen. “Ik ben hier opgegroeid en heb op diverse makelaarskantoren in het Gooi gewerkt. Daardoor ken ik deze streek door en door en heb in ruim 25 jaar in het makelaarsvak een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om potentiële kopers te begeleiden naar hun eerste of volgende droomhuis en voor verkopers de beste prijs voor hun huis te realiseren. Maar ook voor de huur en/of verhuur van hun woning kunnen mensen bij ons terecht."

Interieuradvies

"Een huis kopen doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven", aldus Rick. "Zowel in het makelaarskantoor in Huizen als in Laren proberen we klanten altijd te ontzorgen. Service en bereikbaarheid staan bij ons voorop. Heb je een huis gekocht, maar wil je dat verbouwen of wil je daarvoor een interieuradvies, dan kun je daarvoor terecht bij Designa Architectuur BNA in het Inspiratiecentrum."

"Zoek je een woning of huurhuis of wil je huis verkopen of verhuren loop dan bij ons binnen op de Nieuweweg 6a in Laren of de Lindelaan 33 in Huizen. Beide makelaarskantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag op afspraak. Het telefoonnummer in Laren en Huizen is 035-5249090. Wilfred Janssen is ook mobiel te bereiken via 06-57596886."

Meer informatie over Van Trigt Makelaars staat op www.vantrigtmakelaars.nl.

Uit de krant