Het donkere interieur van The Red Sun.
Het donkere interieur van The Red Sun. Foto: The Red Sun

Stroomstoring gooit roet in eten bij heropening horeca Huizerweg

Bedrijven

BLARICUM - Een stroomstoring gisteren, 1 juni, op de Huizerweg en Achterom in Blaricum gooide roet in het eten bij onder andere de horeca die weer voor het eerst open mocht. Zo moesten The Red Sun en De Hoop hun deuren eerder sluiten.

"Dit verzin je niet. Stroomstoring juist vandaag", schrijft The Red Sun op haar Facebookpagina. "Sinds 15 maart gesloten. Sta je maanden voor te bereiden en sta je helemaal klaar voor deze dag, zoveel enthousiasme en zoveel zin. Het begint om 17.00 uur, de eerste gasten arriveren en iedereen is super enthousiast."

Afbellen

"Springt om 18.00 uur alles uit!! Echt alles. Gas, elektra, alles. Stroomstoring Liander in de hele straat. We hebben iedereen weer met pijn ons hart moeten afbellen!"

"Wat een dag. Morgen gaan we met frisse moed in de herkansing. Lieve gasten, dank voor jullie begrip vandaag. Wij en jullie hebben er zo naar uit gekeken, helaas hebben we jullie vandaag niet kunnen bedienen. Heel graag tot een volgend bezoek."

De Hoop
IJssalon De Hoop ondervond ook problemen met de stroomstoring. "Wij hebben net te horen gekregen dat het probleem dusdanig is dat zij dit niet snel op kunnen lossen en dat het probleem in de grond kabels zit. Wij proberen nu leeg te verkopen maar zullen vanavond eerder dicht moeten. Wij vinden dit heel vervelend maar kunnen niet anders."

Uit de krant